ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΕΤΙΚΩΝ – ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΩΝ – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ στο ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Σας χαιρετούμε και ευχόμαστε να είστε όλοι υγιείς και ασφαλής.

Αισθανόμαστε βαθιά την ανάγκη να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα  τρία (3) ΘΕΤΙΚΑ -ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ  ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ που βρέθηκαν στο ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΕ στα πλαίσια του τακτικού δειγματοληπτικού ελέγχου.

Σε συνεννόηση, πάντα , με τον ΕΟΔΥ και σε απόλυτη συνεργασία με τους εργαζομένους  του ΚΤΕΛ  ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε  θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι τηρήθηκαν αυστηρά και με απόλυτη ακρίβεια όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Οι συνεργάτες μας, οι οικογένειες τους και ο στενός κοινωνικός τους περίγυρος ελέγχθηκαν κ έλαβαν οδηγίες από τους ειδικούς.

Παράλληλα έγιναν ενέργειες, όπως απολύμανση των κτιριακών  εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Α.Ε τόσο στο νησί μας  όσο κ στην Αθήνα (ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ). Επίσης,  έλεγχος των συνεργατών μας στο νησί μας και στην Αθήνα καθώς κ απολύμανση σε όλο μας τον στόλο.

Ένα χρόνο  τώρα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνουμε ενεργοί και χρήσιμοι για τους πολίτες του νησιού μας και τους ετεροδημότες μας. Ακολουθούμε και τηρούμε αυστηρά τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτικής  Προστασίας και κρατάμε επικοινωνία και συνεργασία με όλους εσάς που είστε ο λόγος της ύπαρξης μας.

Δεν παρακάμπτουμε ποτέ τον κανόνα της εποχής «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ»

Το Δ Σ του ΚΤΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη κ την συνεργασία .

 

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς

Ο πρόεδρος

Μάξιμος Κατωπόδης